Om CM Telecom

HVEM ER VI

Vi er et innovativt og professionelt dansk salgsbureau, hvilket afspejler sig i virksomhedens forretningsgang, kontor og faciliteter. CM-telecom er en virksomhed i vækst, med ambitioner om at være blandt toppen i vores branche. Vi tror på, at tillid og professionalisme danner grundlag for et godt samarbejde med kunden.

CM-telecom er beliggende i Danmark, Spainen og Thailand. Vores arbejdskultur er den uformelle nordiske. Vi koncentrerer os om teamarbejde og samarbejder dagligt med vores andre kollegaer. Jobbet kan ind i mellem virke hektisk og krævende, men kedeligt er det bestemt ikke.

Vi ved, at vores dygtige medarbejdere er kilden til succes. Som en af vores medarbejdere får du også mulighed for, at få direkte indflydelse på dit eget arbejde og din karrieres udvikling. Vi ønsker, at du får det bedste ud af din karriere hos os, og vi støtter dig på alle måder hele processen igennem. Vi tager hensyn til hinanden, og vi værdsætter at arbejde i teams: Når hver eneste af os lykkes, lykkes teamet også. Selvom vi tager arbejdet alvorligt, skal det samtidig være sjovt og udfordrende.

HISTORIE

2015: CM-Telecom gennemgik organisatoriske ænderinger.

2016: Jonas Overgaard blev i 2016 ansat på fuld tid. Herefter tog alt fart. Rocketwoo blev etableret og beskæftiger sig med:

Udvikling af nye produkter til Ecommerce.
Grafiske opgaver, samt animationsfilm til at forklare budskabt.
Opsætning af ViaBill, Intouch og chatmondo.

September 2016: Firmaet åbnede kontor i Danmark. Herved kunne vi komme tæt på relationerne i de nordiske lande. Samtidig indgik vi et samarbejde med Telia Company, hvilket betød en masse nye kollegaer.

Maj 2017: Vækst i virksomheden betød endnu et nyt kontor. Denne gang var lokationen  Lissabon, Portugal. Kontoret i Portugal, kaldet RocketWoo, beskæftiger på nuværende tidspunkt 16 danskere.

Jan 2018:  Betød ny lokation for kontoret i Lissabon. Kontoret
blev flyttet til Valencia, Spanien . Hvor vi på nuværende tidspunkt er 22 danskere.