CM-Telecom | Om os
146
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-146,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Om os

CM-TELECOM

 

Vi er et innovativt og professionelt telemarketingsbureau hvilket afspejler sig i virksomhedens forretningsgang, kontor og faciliteter. CM-Telecom er et Thailandsk registreret BOI selskab – selskabet er dansk ejet, og beliggende i Chiang Mai, Nord Thailand.

 

Via vores danske IP system servicere vi til dagligt vores kunder med telemarketingsydelser af højeste kvalitet. Vores engagerede og kompetente medarbejdere leverer altid deres bedste og går aldrig på kompromis med kvaliteten. CM-Telecom er en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads hvor det skal være sjovt at tjene penge.

 

Vi arbejder som et team og alle er del af succesen. Vi er en virksomhed i vækst, med ambition om at være blandt toppen i vores branche. Vi tror på, at tillid og professionalisme danner grundlag for et godt samarbejde med kunden.